Keep the company har blivit medlem i SOFF, Säkerhets- och försvarsföretagen – en milstolpe som stärker vår ambition att utveckla innovativa säkerhetslösningar för Sverige och världen.

SOFF är en branschorganisation med cirka 250 medlemsföretag, från små teknikföretag till stora industrijättar som Saab, Ericsson, Volvo och SKF. Organisationen spelar en central roll i att främja utvecklingen av svensk försvars- och säkerhetsindustri genom att stärka innovation och konkurrenskraft. Medlemmarna är verksamma inom en bredd av områden som säkerhetsteknik, samhällssäkerhet, försvarsmateriel, cybersäkerhet och övervakning – alla viktiga sektorer för att möta dagens och framtidens säkerhetsutmaningar.

SOFF fungerar även som en plattform för samverkan och dialog mellan företag, myndigheter och internationella aktörer. Genom att vara en del av nätverket får medlemsföretagen möjlighet att delta i strategiska diskussioner om säkerhetslösningar och bidra till att forma framtidens försvar och skydd av kritisk infrastruktur.

Som medlem i SOFF får Keep the company inte bara möjligheten att samarbeta med ledande aktörer i branschen – vi stärker också vår position som en innovativ partner inom säkerhetslösningar. Medlemskapet bekräftar vårt engagemang för att bidra till trygghet och säkerhet, såväl i Sverige som globalt. Ett fint kvitto på att vi gör skillnad med Keep safe system, vårt världsledande och patenterade säkerhetssystem för fönster, dörrar och fasader.

Besök Keep the companys sida på SOFF.

– Vi är mycket stolta och hedrade över medlemskapet i SOFF. Det ger oss en stark plattform för att positionera vår produkt och stärker samtidigt vår ambition att utveckla nya och innovativa lösningar som bidrar till säkra byggnader och offentliga miljöer. Det handlar inte bara om att möta dagens krav, utan också om att rusta oss för framtidens utmaningar i en alltmer osäker och föränderlig värld, säger Ulf Isaksson, VD för Keep the company.

Läs mer om Säkerhets- och försvarsföretagen:

Fler nyheter

Fullträff för Keep safe system i beskjutningstest

Fullträff för Keep safe system i beskjutningstest

Keep safe system har nyligen genomgått framgångsrika tester mot beskjutningsattacker hos RISE Research Institutes of Sweden, vid deras ballistiska laboratorium i Varberg. De rigorösa testerna utfördes enligt standard SS-EN 1522:1998, som specificerar krav och...